HTML

Lettre individuelle

A hopefully entertaining supplementary source for learners of English and for those who haven't made up their minds yet - Remélhetőleg szórakoztató kiegészítő forrás angolul tanulóknak, és azoknak, akik még nem szánták rá magukat.

Memorable Movies

Personal Jukebox

Picture of the Day

Silly news reports

Zoo America

Latest comments

Fresh and crispy

Calendar

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Creative Commons License

Creative Commons Licenc

2009.09.25. 23:09 Savage Sentimental & The Cool Breeze Foundation

Silly news reports No. 10 - A Tattoo Interpreted By Another Tattoo

Címkék: english álhír tattoo

_______________________________________________________________________________

Az értőnek:

 

A second tattoo is added to explain a first tattoo. It's the Onion Radio News, this is Doyle Redland reporting. Frustrated by constantly having to answer questions about a recent tattoo of a four-leaf clover sprouting from Radiohead singer Thom Yorke's head, local man Mark Cobb has now added a second tattoo to help explain it. Cobb told reporters today that he considered the tattoo's meaning to be 'obvious'. 'Now I've got Thom Yorke sitting in a pile of Ben and Jerry's ice scream right here on my forearm. I'm hoping that will do it.' After the second tattoo failed to clear things up, Cobb is now carefully planning a third tattoo, intended to explain everything in plain English on the side of his face. Doyle Redland for the Onion Radio News.

 

Az érdeklődőnek:

 

Egy kiegészítő második tetoválás az első magyarázataként. Önök az Onion rádió híreit hallják, Doyle Redland vagyok. Azon bosszankodván, hogy állandóan arról a tetoválásáról kérdezgetik, ami Thom Yorke-nak, a Radiohead énekesének fejéből kihajtó négylevelű lóherét ábrázol, egy helyi férfi, Mark Cobb most egy második tetoválást is hozzátoldott. Cobb ma elmondta az újságíróknak, hogy szerinte a tetoválás jelentése "nyilvánvaló". "Most van egy olyanom, hogy Thom Yorke egy nagy halom Ben and Jerry's fagyin ül, itt az alkaromon. Remélem, hogy ez megteszi." Miután a második tetoválásnak sem sikerült tisztáznia a dolgokat, Cobb most egy, az arcán elhelyezett harmadik tetoválást fontolgat, ami szándéka szerint végre fehéren-feketén mindent megmagyaráz. Az Onion rádió híreit Doyle Redland tudósította.

 

 

Post your comment!

A bejegyzés trackback címe:

https://lettreindividuelle.blog.hu/api/trackback/id/tr951407615

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása