HTML

Lettre individuelle

A hopefully entertaining supplementary source for learners of English and for those who haven't made up their minds yet - Remélhetőleg szórakoztató kiegészítő forrás angolul tanulóknak, és azoknak, akik még nem szánták rá magukat.

Memorable Movies

Personal Jukebox

Picture of the Day

Silly news reports

Zoo America

Latest comments

Fresh and crispy

Calendar

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Creative Commons License

Creative Commons Licenc

2009.10.06. 01:14 Savage Sentimental & The Cool Breeze Foundation

Silly news reports No. 15 - Moneylender Seeks Spiritual Guidance For Torturing Debtors

Címkék: english álhír uzsorás

______________________________________________________________________________

Az értőnek:

 

A Christian loan shark prays for the strength to break another thumb. It's the Onion Radio News, this is Doyle Redland reporting. Low-level criminal Kevin 'Nails' McNulty sought guidance from the Lord Almighty today to help him persevere in the mangling of a customer's thumb. Whenever it comes to the question of how to go about knee-capping or otherwise maiming a client, McNulty always turns to a higher power. 'Sometimes no one but God can show you, you know, the amount of pressure needed on a thumb that would lead to payment.' McNulty's relationship with the Lord deepened after he was visited by an angel who commanded him to shake down a Korean grocery store. Doyle Redland for the Onion Radio News, online at theonion.com.

 

Az érdeklődőnek:

 

A keresztény uzsorás egy újabb hüvelykujj eltöréséhez elegendő erőért imádkozik. Önök az Onion rádió híreit hallgatják, Doyle Redland vagyok. A kisstílű bűnöző, Kevin 'Nails' McNulty ma a mindenható Úrhoz folyamodott útmutatásért, hogy ügyfele hüvelykujjának csonkolása közben is állhatatos maradhasson. Valahányszor arra a kérdésre kerül sor, hogy hogyan fogjon hozzá egy térdlövéshez vagy ügyfele másként történő megcsonkításához, McNulty mindig magasabb erőhöz fordul: "Tudja, előfordul, hogy Istenen kívül senki sem tudja megmutatni azt a szükséges mennyiségű nyomást a hüvelykujjra, amitől végül fizetnek." McNulty kapcsolata az Úrral elmélyült, miután meglátogatta egy angyal és arra utasította, hogy zsaroljon meg egy koreai vegyesbolt-tulajdonost. Az Onion rádió híreit Doyle Redland tudósította.

 

 

Post your comment!

A bejegyzés trackback címe:

https://lettreindividuelle.blog.hu/api/trackback/id/tr11430604

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása