HTML

Lettre individuelle

A hopefully entertaining supplementary source for learners of English and for those who haven't made up their minds yet - Remélhetőleg szórakoztató kiegészítő forrás angolul tanulóknak, és azoknak, akik még nem szánták rá magukat.

Memorable Movies

Personal Jukebox

Picture of the Day

Silly news reports

Zoo America

Latest comments

Fresh and crispy

Calendar

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Creative Commons License

Creative Commons Licenc

2009.09.13. 03:27 Savage Sentimental & The Cool Breeze Foundation

Zoo America: Hogyan ne próbáljunk pénzt gyűjteni nemes és kevésbé nemes célokra - 1. rész

Címkék: jótékonyság fundraising zoo america

Szóval van egy - legalábbis számodra - fontos ügy, amire egy kis tőkét akarsz összekalapozni. De az embereknek nem akaródzik megválni nehezen összekuporgatott pénzüktől. Hogyan látsz hozzá kellő óvatossággal ahhoz, hogy a dohány önként és dalolva röppenjen ki a zsebükből és landoljon a tiédben? Nos, a feladat a jelek szerint nem is olyan egyszerű, különösen akkor nem, ha egy pöcs vagy.

 

8.         Galamblövészet szeptember 11-én

 

Minden vérbeli adományvadásznak szüksége van valamilyen csalira. Nem állhatsz csak úgy oda az emberek elé azzal, hogy szifiliszkutatásra gyűjtesz, és ajánlhatod fel azt a lehetőséget, hogy 5 dollárért megtapogathatják a szifiliszes fütyidet. Ezzel a módszerrel 100 dollárt is aligha keresnél meg. Olyasvalamire van szükséged, amire az emberek azt mondják, hogy basszus, ezt meg akarom tenni, és még ráadásul jó ügyet is szolgál.

 

Mi is lehetne az adománygyűjtésnek magasztosabb módja egy republikánus főtanfelügyelő számára, mint az, hogy a béke jelképeire, a galambokra durrogtasson? Hát például az, hogy csináljuk szeptember 11-én! Elképzelhető, hogy az egész eseményt egyfajta abszurd, Jonathan Swift szatíráit idéző módon komponálták meg, de a Republikánus Párt sohasem arról volt ismert, hogy különösebb érzéke lenne a vicces dolgok iránt (még akkor sem, ha ez csupán néhány hónappal azután történt, hogy Dick Cheney lepuffantott valami szerencsétlen balféket a saját vadásztúráján). Az ok talán csak annyi, hogy Karen Floyd Dél-Karolina jelöltjeként indult, és odalent ugye, khm, egy kicsit másképpen működnek a dolgok.

 

Az egész történet valószínűleg a galambok számára a legszomorúbb, akiknek persze halvány fogalmuk sincsen arról, hogy ők lettek a béke jelképei. És még ha lenne is, elég nehezen fognák fel, miért van szükség arra, hogy éppen rájuk lövöldözzenek csak azért, mert néhány politikai héja a háborúellenes mozgalomhoz igyekszik csapódni. Kedves kicsi galambok, nem is várjuk el tőletek, hogy az amerikai politikai élet baljós homályában repkedjetek.

 

7.         Cickó egy kis apróért

 

Alaposan megnehezíti a jótékonykodást, hogy annyi minden van, amiért érdemes lenne adakozni. Csengetsz egy keveset, hogy a fejlődő országok termelői mikrohitelhez jussanak, de lehet, hogy inkább rákkutatásra kellett volna adnod.  Hozzájárulsz a gyerekkori betegségek elleni harchoz, de lehet, hogy azokat a nőket kellett volna támogatnod, akik nagyobb ciciket szeretnének.

 

 Az a szomorú igazság, hogy olyan cudar világban élünk, ahol néhány nő nem engedheti meg magának, hogy szilikonnal tuningoltassa a melleit. Szerencsére a myfreeimplants.com hadat üzent e megengedhetetlen hiányosság ellen, és nemet mondván a természetes mellekre, a szükséges összeghez segíti a hátrányos helyzetű nőket, hogy végül izgatóan domborodó keblek büszke tulajdonosaivá válhassanak. Kiaknázván az internet lehetőségeit, a szükséget szenvedő, szegény hölgyek egymásra találhatnak félig-meddig névtelen jótevőikkel, akiknek - sietve szögeznénk le - egyetlen vágyuk az, hogy elégedetten konstatálják a pártfogoltak megnövekedett önbizalmát és önbecsülését, és - nem győzzük elég nyomatékosan hangsúlyozni - véletlenül sem fordulna elő, hogy bármelyikük is a dús és ruganyos keblek képeire recskázzon. Mert az iIletlenség lenne. Biztos, hogy néhány hálás nő az adományokat meztelen fotókkal díjazza, de önöknek, hölgyeim, ez nem szükséges. Sok szerencsét a pénzgyűjtéshez, szemérmeskéim!

 

 

 A nők ugyanúgy előfizetnek az oldalra, mint a férfiak, és ha valaki adományt juttat egy önbizalomhiányban szenvedő hölgy részére, hozzáférést kap a képeihez és kapcsolatba is léphet vele. Ezzel elég tisztességes üzlet köttetik: egy pár dollár a cicikért, és cserébe megkapod a kukkolás jogát néhány tucat, vagy akár néhány száz másik fickóval egyetemben.

 

 

 Természetesen azt várhatnánk, hogy egy, az önkép fejlesztése iránt ennyire elhivatott oldal mind a nők, mind a férfiak számára kínálhat mindenféle módszert, amire csak szükségük lehet ahhoz, hogy egy kicsit tökéletesítsék önmagukat. Kár, hogy ebből egy szó sem igaz. Az oldal csak a nőkre fókuszál, és csak a mellnagyobbításhoz igyekszik anyagi segítséget nyújtani. Mert ők gondoskodnak.

 

Folyt. köv.

 

Post your comment!

A bejegyzés trackback címe:

https://lettreindividuelle.blog.hu/api/trackback/id/tr71378310

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása