HTML

Lettre individuelle

A hopefully entertaining supplementary source for learners of English and for those who haven't made up their minds yet - Remélhetőleg szórakoztató kiegészítő forrás angolul tanulóknak, és azoknak, akik még nem szánták rá magukat.

Memorable Movies

Personal Jukebox

Picture of the Day

Silly news reports

Zoo America

Latest comments

Fresh and crispy

Calendar

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Creative Commons License

Creative Commons Licenc

2009.10.02. 00:03 Savage Sentimental & The Cool Breeze Foundation

Silly news reports No. 13 - God Disturbed By Prayer Over A Football Match

Címkék: english álhír levelibéka

______________________________________________________________________________

Az értőnek:

 

God smites an area man for distracting him from tree frogs. It's the Onion Radio News, this is Doyle Redland reporting. Local worshipper, Dennis Hupner was struck and killed by a lightning bolt thrown from the Lord Almighty today, shortly after interrupting the Lord with a long, rambling football-related prayer. According to God's spokesperson, Eric Peterson the Creator was tweaking the evolution of a near-extinct South American amphibian when Hupner's prayer took him 'completely out of the zone' 'If you send prayer after prayer over a... a college ball game, I mean even the good Lord Almighty's infinite patience can be worn thin'. Peterson warned believers around the world to take note that Saturday afternoons are to be respected forever as God's tree frog time. Doyle Redland for the Onion Radio News.

 

Az érdeklődőnek:

 

Isten lesújtott egy helyi férfira, mert elvonta a figyelmét a levelibékáktól. Önök az Onion rádió híreit hallják, Doyle Redland vagyok. Egy helyi hívőt, Dennis Hupnert ma villámcsapással sújtott és ölt meg a Mindenható nem sokkal azután, hogy az illető egy focival kapcsolatos hosszú, és fülsértő imával zavarta meg Őt. Az Úr szóvivője, Eric Peterson szerint a Teremtő éppen egy kihalás szélén álló dél-amerikai kétéltű evolúciójával bíbelődött, amikor Hupner fohászkodása "teljesen kihozta a sodrából." "Ha egyfolytában egy főiskolai focimeccs miatt imádkozol, akkor még a magasságos Mindenható végtelen türelme is elfogyhat". Peterson arra figyelmeztette a hívőket világszerte: alaposan jegyezzék meg és mindörökké tartsák tiszteletben, hogy az Úr szombat délutánonként a levelibékáknak szenteli az idejét. Az Onion rádió híreit hallották Doyle Redlanddel.

 

 

Post your comment!

A bejegyzés trackback címe:

https://lettreindividuelle.blog.hu/api/trackback/id/tr901421984

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása