HTML

Lettre individuelle

A hopefully entertaining supplementary source for learners of English and for those who haven't made up their minds yet - Remélhetőleg szórakoztató kiegészítő forrás angolul tanulóknak, és azoknak, akik még nem szánták rá magukat.

Memorable Movies

Personal Jukebox

Picture of the Day

Silly news reports

Zoo America

Latest comments

Fresh and crispy

Calendar

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Creative Commons License

Creative Commons Licenc

2009.09.27. 19:24 Savage Sentimental & The Cool Breeze Foundation

Silly news reports No. 12 - Tender Feelings Caused By Heart-Shaped Rifle Scopes

Címkék: english álhír mesterlövész

_______________________________________________________________________________

Az értőnek:

 

A new heart-shaped sniper scope makes it impossible for Marines to shoot enemies. It's the Onion Radio News, this is Doyle Redland reporting. US Marine marksmen have come forward with charges that a new heart-shaped rifle scope designed for standard-issue M40 sniper rifles causes feelings of love toward their targets. Sharpshooter Corporal Douglas Foreman called the design flaw 'a third-rate idea from a first-rate shitbird.' 'Even though it's been two months since I saw him in my scope, I can't get that terrorist leader out of my head, maybe I should give him a call just, you know, just to see how he's doing.'  Army officials hope to correct the problem by issuing new scopes that make the targets appear like all the hookers that ever rejected them. Doyle Redland for the Onion Radio News.

 

Az érdeklődőnek:

 

Új, szív alakú célzótávcsövek akadályozzák meg a tengerészgyalogosokat az ellenség lelövésében. Önök az Onion rádió híreit hallják, Doyle Redland vagyok. Az amerikai tengerészgyalogság mesterlövészei azzal a váddal álltak elő, hogy a rendszeresített M40 mesterlövészpuskára tervezett új, szív alakú célzótávcső a célpontjaikkal szembeni szeretet érzését váltja ki bennük. Douglas Foreman tizedes a tervezési hibát "egy elsőosztályú seggfej harmadosztályú ötletének" nevezte. "Ugyan már két hónapja, hogy megláttam a távcsőben, de még mindig nem tudom kiverni a fejemből azt a terroristavezért, talán fel kéne hívnom, érti, csak hogy megtudjam, hogy van." A hadsereg tisztviselőinek reményei szerint a problémát olyan új célzótávcsövek fogják orvosolni, amelyekben a célpontok úgy néznek majd ki, mint azok a prostituáltak, akik azelőtt visszautasították őket. Az Onion rádió híreit Doyle Redland tudósította.

 

 

Post your comment!

A bejegyzés trackback címe:

https://lettreindividuelle.blog.hu/api/trackback/id/tr591411216

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása