HTML

Lettre individuelle

A hopefully entertaining supplementary source for learners of English and for those who haven't made up their minds yet - Remélhetőleg szórakoztató kiegészítő forrás angolul tanulóknak, és azoknak, akik még nem szánták rá magukat.

Memorable Movies

Personal Jukebox

Picture of the Day

Silly news reports

Zoo America

Latest comments

Fresh and crispy

Calendar

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Creative Commons License

Creative Commons Licenc

2009.08.29. 15:43 Savage Sentimental & The Cool Breeze Foundation

Silly news reports No. 2 - Man Furious About Not Having Enough Feta

Címkék: english görög álhír feta

______________________________________________________________________________

Az értőnek:

 

A man who didn't get enough feta riots outside the Greek embassy. It's the Onion Radio News, this is Doyle Redland reporting.

A customer infuriated over the small amount of feta cheese on his salad is currently rioting in front of the Greek embassy and refuses to leave without a formal apology. The Onion's Dan Reed is on the scene. Dan, what's the latest?

 

 

-           Well, Doyle, the unidentified man behind me continues to chant anti-Greek slogans, while waving a sign that reads "More feta, no problems".

-           What do you think he hopes to accomplish?

-           I think, he wants to be heard, Doyle, as anyone who has received too many tomatoes, red onions and barely any feta in Allod's would. Doyle.

 

Thanks Dan, we've received news that the Greek ambassador has offered the man extra feta for life if he will agree to remove his protest goat from the lobby. Doyle Redland, from the Onion Radio News.

 

Az érdeklődőnek:

 

Egy férfi, aki nem kapott elég fetasajtot, a görög nagykövetség előtt tiltakozik. Az Onion rádió híreit hallják, Doyle Redland vagyok.

Egy vendég, aki teljesen kikelt magából a salátájára került fetasajt csekély mennyisége miatt, jelenleg a görög nagykövetség előtt tiltakozik és nem hajlandó addig távozni, amíg hivatalos elégtételt nem kap. Tudósítónk, Dan Reed a helyszínen van, Dan, mi a legfrissebb?

 

-          Nos, Doyle, a mögöttem lévő ismeretlen férfi továbbra is görögellenes jelszavakat kiabál, és egy transzparenst lobogtat, amin az áll, hogy "Ha több a feta, nincs probléma!"

-          Mit gondolsz, mit akar elérni ezzel?

-          Azt hiszem, hogy hallatni akarja a hangját, mint bárki más, aki fetát alig, de túl sok paradicsomot és vöröshagymát kap az Allod's-nál. Doyle.

 

Köszönöm, Dan, most érkezett a hír, hogy a görög nagykövet élethossziglani extra feta adagot ajánlott fel a férfi számára, amennyiben hajlandó eltávolítani a tiltakozásul odavitt kecskét az épület előcsarnokából. Doyle Redlandet hallják az Onion rádió híreivel.

Post your comment!

A bejegyzés trackback címe:

https://lettreindividuelle.blog.hu/api/trackback/id/tr281346503

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása