HTML

Lettre individuelle

A hopefully entertaining supplementary source for learners of English and for those who haven't made up their minds yet - Remélhetőleg szórakoztató kiegészítő forrás angolul tanulóknak, és azoknak, akik még nem szánták rá magukat.

Memorable Movies

Personal Jukebox

Picture of the Day

Silly news reports

Zoo America

Latest comments

Fresh and crispy

Calendar

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Creative Commons License

Creative Commons Licenc

2009.08.29. 14:06 Savage Sentimental & The Cool Breeze Foundation

Silly news reports No. 1 - Crash Test Dummy On The Run

Címkék: bmw english álhír próbabábu

Mindig vonzottak az álhírek. Nem akarnak manipulálni, elhallgatni, célozgatni, véleményt formálni. Az álhír az, ami: jó esetben minőségi baromság, a híradás és tájékoztatás formai követelményeinek maximálisan megfelelve.

 

 ______________________________________________________________________________________

Az értőnek:

 

An area crash test dummy steers around the wall and drives to freedom. It's the Onion Radio News, this is Doyle Redland reporting. Officials at BMW have announced that during a routine test today a crash dummy swerved away from its intended target wall and is now believed to be heading toward Phoenix, Arizona. BMW safety engineer, Doug Circus says most crash test dummies are fitted with an explosive counter to prevent just this sort of thing from happening. 'Evidently, the dummy defeated the counter circuitry somehow, uh, God help the people of Phoenix'. Onion Radio News has learned that BMW expects to resolve the problem quickly by dispatching a highly-trained squad of dummy hunters. Doyle Redland from The Onion Radio News.

 

Az érdeklődőnek:

 

Megkerülte a falat, és megszökött egy helyi próbabábu. Az Onion rádió híreit hallják, Doyle Redland vagyok. A BMW illetékesei bejelentették, hogy a mai rutinteszt folyamán egy próbabábu, ahelyett, hogy a tesztfalnak csapódott volna, kikerülte azt, és tudomásuk szerint jelenleg az Arizona állambeli Phoenix felé tart. A BMW biztonságtechnikai mérnöke, Doug Circus elmondta, hogy a legtöbb próbabábu a hasonló esetek elkerülése érdekében időzített robbanószerkezettel van ellátva. "Nyilvánvaló, hogy a bábu valahogy kiiktatta az időzítő áramkörét...hm..isten óvja Phoenix lakóit." Hírműsorunk tudomására jutott, hogy a probléma megoldása érdekében a BMW azonnal útnak indított egy megfelelően kiképzett bábuvadász osztagot. Doyle Redlandot hallják az Onion rádió híreivel.

 

Post your comment!

A bejegyzés trackback címe:

https://lettreindividuelle.blog.hu/api/trackback/id/tr201346279

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása